SPLEIS

MayDay… Hjelp rullestolbåten Arnøy å overleve

 

Båten mistet 1 propell, og dermed er tilbudet i sommer i det blå...

Dette skjedde 18. juli 2020, og siden har ikke båten vært operativ.


Her finner dere Spleisen:

https://spleis.no/175477

 

I 3 måneder har vi prøvd å finne den med hjelp fra Oslo Brannvesen, Oslo Havn, Kystvakta, frivillige dykkere, og søk av undervannsdrone-piloter. Hundrevis av timer nytteløs innsats. Dessverre var det for mye mudder og slam i indre Oslofjord.

 

Vi måtte ta båten på slipp, og dermed bestille nye propeller og akslinger. Det er umulig å kopiere, uten å ha originalen. Skaden på akslingene var for store.

 

Dessverre var vi så uheldige å miste propellen i fjor.

I tillegg til de økonomiske utfordringene Korona ga foreningen, var dette en krise!.

 

Dette skjedde utelukkende på grunn av uflaks, mulig ytre skade, og fordi standardene vi trenger ikke finnes lenger. Etter en forferdelig korona-sesong og påfølgende dårlig økonomi, ser det nå ut til at sesongen kan bli ødelagt Hvis vi ikke får samlet inn penger til propellene.

 

Vi har hatt havari. Oppfordring om kriseshjelp!

Vi ber derfor om nødhjelp. Får vi 1000 stykker til å gi 150 kroner hver, ja da er vi faktisk i mål.

Vi klarte blant gode kontakter og ildsjeler å få inn de kr. 160.000 et kjent og proft mekanisk verksted på Nordfjordeid har gitt oss en utrolig god pris på propeller og akslinger. Nå gjenstår kun det som slippen og båtbygger tar for arbeid og tilpasning. Vi får alt til nær halv pris. Likevel koster dette oss 150.000 kr, og disse pengene har vi ikke.

 

Se vår vedlagte skisse og faktura, så forstår Dere krisen vår.

Våre brukere så fram til en korona-fri sommer, og at vi ville få det slik det var før korona. De fleste er i risikogruppen, og har vært isolerte fra omverden siden mars 2020. Se tidligere turplan, her ser dere hva våre brukere gikk glipp av. Siste sesong gikk tapt, hjelp oss å redde denne båtsommeren...

 

Ønskes ytterligere informasjon kontakt oss gjerne, eller se Facebook og våre nettsider www.sjoen.com.

 

Vi håper Dere er villige til å hjelpe

Her finner dere Spleisen:

https://spleis.no/175477


Med vennlig hilsen